>

Wie zijn wij en wat maken wij?

Gé Systems Nederland B.V. is in 1990 opgericht door drs. Gérard Sang-Ajang. Zijn broer, tandarts Marc Sang-Ajang zocht naar automatiseringsoplossingen zodat er meer tijd overbleef voor de zorg aan de patiënt. Met Gérard als programmeur en Marc als productmanager werd een software voor mondzorgpraktijken gemaakt. De software kreeg de naam Simplex en collega tandartsen waren erg enthousiast.

Werkt simpel!

Installeren en meteen aan de slag!

Wij trainen u

Wij hebben onze eigen GSN Academy, waar we u de fijne kneepjes bijleren!

Naar wens uitbreidbaar

Betaal alleen voor de koppelingen en modules die u nodig heeft.

drive02 drive02

Laat onze software uw praktijk efficiënter runnen!

Door de samenwerking tussen GSN en diverse bedrijven die hun steentje bijdragen aan praktijkautomatisering zijn er veel koppelingen gerealiseerd. Met de vele koppelingen bieden wij een softwarepakket voor totale praktijkautomatisering. Zo blijft er meer tijd over voor de zorg van de patiënt!
  • Meer dan dertig koppelingen!
  • Uitgebreide agenda
  • Multiple users
  • Overzichtelijke parostatus
  • Geïntegreerde tekstverwerker
  • Eigen mailserver
drive02

Waarom we al dertig jaar toonaangevend en leidend zijn!

De software van GSN wordt voor en door mondzorgprofessionals gemaakt. Wij hechten veel waarde aan de input van de praktijken die onze software gebruiken. Zij zijn tenslotte degenen die ermee werken en weten als geen ander welke functionaliteiten nodig zijn.
drive02
drive02 drive02

Gé Systems Nederland is onderdeel van MSPS Groep B.V.

GSN is sinds maart 2023 onderdeel van MSPS Groep B.V., net als Infomedics, Clearing House Apothekers, Vertimart en Flexdata. MSPS Groep B.V. is onderdeel van HAL Investments. MSPS staat voor Medical Software & Processing Services.

Binnen MSPS is een opsplitsing gemaakt tussen factoring- & clearingbedrijven en praktijksoftwarebedrijven. De bedrijven werken autonoom en bieden hun eigen diensten aan de markt.

De bedrijven die onder MSPS vallen, zetten zich gezamenlijk in om onze missie waar te maken:
Het verschil maken in de zorg, daar gaan we voor. Om deze optimaal te laten functioneren en vooral menselijk te houden.

Alle bedrijven binnen MSPS zetten zich in voor het optimaliseren van praktijken van eerstelijns zorgaanbieders in Nederland. Gezamenlijk verzorgen zij de gehele keten, vanaf de behandeling tot en met het innen van declaraties. Met als doel om maximale efficiency voor zorgaanbieders, zorgconsumenten en zorgverzekeraars te realiseren.

Hoe we dit waarmaken?
Binnen MSPS wordt kennis uitgewisseld en samengewerkt met als doel het realiseren van een naadloze integratie van de praktijksoftware en het declaratieplatform. Zo willen we vanuit het principe ‘first time right’ het gehele declaratieproces nog verder finetunen, met als ultiem doel: blije klanten.

Meer informatie over MSPS Groep B.V. vind je hier: www.mspsgroep.nl