>

Wat is Simplex?

Simplex is geschikt voor alle mondzorgprofessionals en wordt gebruikt in binnen- en buitenland.

Door het aanbod van verschillende modules en koppelingen zorgt het gebruik van Simplex voor totale praktijkautomatisering. Zo houdt u meer tijd over voor het behandelen van patiënten.

Simplex op een rijtje

  • Multi user input: met meerdere gebruikers op één patiëntenkaart invoeren/werken
  • Uitgebreide agenda: diverse zoekopties om simpel en snel afspraken in te plannen
  • Geïntegreerde tekstverwerker: voor het maken van lay-outs voor standaard brieven/e-mails/recepten met diverse variabelen
  • Eigen mailserver: e-mails worden verstuurd en ontvangen in de software. Er kunnen meerdere e-mail accounts gekoppeld worden, ook als je een Zorgmail account hebt. E-mails kunnen makkelijk op de kaart worden opgeslagen
  • Meer dan dertig koppelingen!

De kracht van Simplex

Hét onderscheidend vermogen van Simplex is de overzichtelijkheid en gebruikersvriendelijkheid van de spil waar de behandeling om draait: de patiëntenkaart.

Ook de Agenda, met name de zoekmogelijkheden, wordt door onze klanten vaak genoemd als onderscheidend. Er kunnen simpel en snel serie- combinatie of losse afspraken gemaakt worden.

Alle relevante gegevens gegroepeerd op één overzichtelijk scherm. Met één muisklik kan je alles invoeren, wijzigen, of uitvoeren: van afspraak tot declaratie. Ook beschikt onze software over sneltoetsen waardoor de muis minder gebruikt hoeft te worden.

Met nog steeds de patiënt centraal heeft u toegang tot de volledig geïntegreerde koppelingen en modules: bijv. de parostatus, endokaart en röntgensoftware. Maar ook tot ondersteunende functies als agenda, e-mail e.d.

Wilt u graag meer informatie van één van onze medewerkers, een demopakket of een offerte aanvragen?
Ga dan naar onze contactpagina!