>

Wat is Simplex-M?

Simplex-M is de software van GSN speciaal ontwikkeld voor de mondhygiënisten en is het meestgebruikte mondhygiënistenpakket in Nederland.

Door het aanbod van verschillende modules en koppelingen zorgt het gebruik van Simplex-M voor totale praktijkautomatisering. Zo houdt u meer tijd over voor het behandelen van patiënten.

De parostatus is overzichtelijk en compleet met alle parodontologische metingen. Het rapportagesysteem werkt snel en is eenvoudig per e-mail te versturen.

Simplex-M op een rijtje

  • Overzichtelijke (spraakgestuurde) parostatus
  • Spraakgestuurde paro-module: tijdens het meten gelijk invoeren!
  • Eenvoudige parostatus: pesa/pisa vergelijken
  • Vooraf ingestelde teksten makkelijk invoeren
  • Multi user input: met meerdere gebruikers op één patiëntenkaart invoeren/werken
  • Uitgebreide agenda: diverse zoekopties om eenvoudig afspraken in te plannen
  • Geïntegreerde tekstverwerker: voor het maken van lay-outs voor standaard brieven/e-mails/recepten met diverse variabelen
  • Eigen mailserver: e-mails worden verstuurd en ontvangen in de software. Er kunnen meerdere e-mail accounts gekoppeld worden, ook als u een Zorgmail account hebt. E-mails kunnen makkelijk op de kaart worden opgeslagen

De kracht van Simplex-M

Hét onderscheidend vermogen van Simplex-M is de overzichtelijkheid en gebruikersvriendelijkheid van de spil waar de behandeling om draait: de patiëntenkaart.

De overzichtelijke parostatus is snel en simpel in te voeren. Deze is ook spraakgestuurd beschikbaar zodat u kunt meten en door middel van commando’s gelijk kan invoeren.

De mogelijkheid om teksten die u vaak gebruikt aan te maken zorgt ervoor dat u tijdens of na een behandeling met 2 klikken op de knop een volledige rapportage maakt.

De Agenda, met name de zoekmogelijkheden, wordt door onze klanten vaak genoemd als onderscheidend.  Er kunnen simpel en snel serie- combinatie of losse afspraken gemaakt worden.

Alle relevante gegevens gegroepeerd op één overzichtelijk scherm. Met één muisklik kunt u alles invoeren, wijzigen, of uitvoeren: van afspraak tot declaratie. Ook beschikt onze software over sneltoetsen waardoor de muis minder gebruikt hoeft te worden.

Wilt u graag meer informatie van één van onze medewerkers, een demopakket of een offerte aanvragen?
Ga dan naar onze contactpagina!